Gravdal Premieres New Song “Apostler av døden” From Upcoming New Album “Kadaverin”

Norwegian black metal act Gravdal premieres a new song titled “Apostler av døden”, taken from the upcoming new album “Kadaverin”, which will be officially unleashed on August 11 via Soulseller Records. “Kadaverin” was produced in Mackwerk studio by Lord Bård and mastered by Herbrand Larsen at Conclave & Earshot studios. It features guest appearances from members of Satyricon, Taake, SAHG, The Ruins Of Beverast, Seven Impale and Orkan and lyrics written by V`gandr (Helheim, Taake).

Check out now “Apostler av døden” below.

Full tracklist:

1. Kadaverin
2. Apostler av døden
3. Dans med livet, dans med døden
4. Arkaisk kamp, angrip!
5. Vi som ser i mørket
6. Eklipse
7. Roten til all ondskap
8. Inni menneskedyret
9. Når noen tar farvel

Post to Twitter

Tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.